Workshop: Wat verkopers moeten weten

 Datum woensdag 15 juni 2016
 Tijdstip  15.30 - 20.30
 Locatie  Gelredome, Batavierenweg 25, 6841 HN ARNHEM
 Kosten  € 350 exclusief BTW
 Doelgroep  Leveranciers en inkopers in de gezondheidszorg

 

PROGRAMMA

 

Een kleine setting, waardoor er ruim voldoende gelegenheid is om kennis en ervaring te delen en met de inleiders van gedachcten te wisselen.

Ervaren managers uit de zorg, Royan van Velse en Jaap Jan Baalbergen zullen pakkende inleidingen houden.

Daarna neemt Kars u mee in zijn visie op de wereld van verkoop en inkoop.

Sprekers


  

 

Royan van Velse

is bedrijfsjurist, manager Inkoop binnen het Rijnstate ziekenhuis Arnhem en bestuurslid bij NEVI Zorg. Hiernaast is hij ook fotograaf en schrijver. Meer over hem is te vinden op zijn website www.ecritures.nu.

Royan zal u meenemen door het onderzoek dat in 2015 werd gehouden naar de prestaties van de eigen inkoopafdeling. Uniek hieraan is dat het onderzoek werd gehouden onder 100 leveranciers. Ook zal Royan stilstaan bij ťťn van de pijnpunten die naar boven kwamen: de Algemene Inkoopvoorwaarden Gezondheidszorg. Deze worden op dit moment herschreven vanuit NEVI en Royan zal, vooruitlopend op de deponering van deze AIVG, vast stilstaan bij de voornaamste wijzigingen.

Jan Jaap Baalbergen

is manager Instrumentele Zaken op het Leids Universitair Medisch Centrum.
Jan Jaap heeft de afgelopen jaren de implementatie van het Convenant "Veilige toepassing van Medische Technologie in de zorginstelling" binnen het LUMC geleid.
In dit kader heeft hij samen met zijn medewerkers een aantal gereedschappen ontwikkeld die invulling geven aan de risicobeheersing en het veilig gebruik van medische technologie in de directe patiŽntenzorg.

De voordracht van Jan Jaap heet:

PatiŽntveiligheid en medische technologie: hoe adresseer je de risico’s?


Medische technologie speelt steeds grotere rol in de zorg, zeker in een universitair medisch centrum. Geavanceerdere apparatuur, steeds vaker gekoppeld aan het IT netwerk (Internet of Things), binnen de zorginstelling, e-health en thuismonitoring en ziekenhuis verplaatste zorg buiten de zorginstellingen: de mogelijkheden nemen toe en daarmee ook de risico’s.
De implementatie van het Convenant “Veilige toepassing van Medische Technologie in de zorginstelling” binnen zorginstellingen borgt veilig gebruik van medische technologie.
Steekwoorden uit dit Convenant zijn: veilig product, getrainde gebruiker, veilige omgeving.
In de voordracht zal aan de hand van een aantal voorbeelden uit de praktijk van het LUMC worden ingegaan hoe medische technologie veilig kan worden toegepast in de directe patiŽntenzorg, binnen en buiten de instelling.

 

Kars Sterenborg

is directeur/eigenaar van Smeets'adviesgroep en momenteel werkzaam als adviseur inkoop bij Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer.

Kars licht zijn visie toe op inkopers, voert verharding en verzakelijking de boventoon?Welke ontwikkelingen zijn er welke gekkigheid komen we tegen en hoe ga je hier als leverancier mee om. Wat kunnen verkopers van inkopers leren en…andersom.

In de pauze is er een overheerlijk buffet en nadat alle sprekers hun zegje hebben gedaan vindt er een forumdiscussie plaats.

Inschrijven is niet meer mogelijk