Workshop Nieuwe Algemene Inkoopvoorwaarden, nieuwe modelovereenkomsten en nieuwe financieringsstromen,
wat betekenen die voor u als leverancier?


 

 Datum   donderdag 20 november 2014
 Locatie  GelreDome Arnhem
 Tijd  15.00 tot 20.30 uur
 Kosten € 350 ex. BTW 


 

BROCHURE EN PROGRAMMA

 het laatste nieuws

Het laatste nieuws

 

Doelgroep

Alle toeleveranciers aan de zorgsector Directie, Marketing & Sales medewerkers,  Juridische afdeling, Contract & bidmanagers kortom: iedereen die direct of indirect betrokken is bij de levering van goederen en/of diensten aan de totale Instellingswereld.


Groepsgrootte

Maximaal 20 deelnemers

Doel

In een informele, open setting kennis nemen van de laatste ontwikkelingen

Door deskundigen uit het veld, vaak direct betrokken bij de totstandkoming van genoemde aandachtsgebieden. Volop ruimte voor vragen en discussie.

Aan het eind van de dag bijpraten met branche en vakgenoten. In een prettige ambiance, vanzelfsprekend goede catering in een uitdagende omgeving.

 

Onderwerpen


 

 

Let op!

 

Voorafgaand aan de bijeenkomst krijgt u de nieuwe Algemene Inkoopvoorwaarden Gezondheidszorg toegezonden. Hiermee geven wij u de gelegenheid om vooraf vragen te stellen, of opmerkingen te plaatsen, waar de spreker nader op in zal gaan.

INSCHRIJVEN 
 

Voor al onze bijeenkomsten geldt dat annulering-restitutie niet mogelijk is. Wél mag er een collega in uw plaats deelnemen.


Inschrijving workshop 20 november 2014


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Diner
In de pauze is er een diner, dit is uiteraard bij de prijs inbegrepen. Wilt u hieronder uw eventuele dieetwensen aangeven?