Workshop Inkoop voor Verkopers

 

 Datum woensdag 20 januari 2016 
 Tijdstip  15.30 - 20.30
 Locatie  Gelredome, Batavierenweg 25, 6841 HN ARNHEM
 Kosten  € 350 exclusief BTW
 Doelgroep  Leveranciers aan de gezondheidszorg

 

PROGRAMMA

 

Een kleine setting van ongeveer 20 deelnemers, waardoor er ruim voldoende gelegenheid is om kennis en ervaring te delen en met de inleiders van gedachcten te wisselen.

Ervaren inkopers uit de zorg, Royan van Velse en René Muller zullen pakkende inleidingen houden.

Na de pauze krijgt u een exclusieve inkijk in de Duitse wereld van GPO's (Group Purchasing Organisations) door een vertegenwoordiger van één van de meest vooraanstaande handels firma's uit Duitsland.
De heer Ludwig Schneider, Regionaler Vertreter van Roeser Medical GmbH geeft u een kijkje in de keuken. Met welke GPO's doen zij zaken, wat zijn hun ervaringen, heeft het toegevoegde waarde voor een bedrijf of....

Let op de presentatie van de heer Schneider is Duitstalig!Sprekers

  

René Muller,

senior Inkoper Ziekenhuis Gelderse Vallei 

 

zal u meenemen in de wondere wereld van inkoop en verkoop. Hij leidt met u een discussie over het effect van inkoopsamenwerkingsverbanden, hoe gaat u daar mee om en wat zijn zijn ervaringen, tips en adviezen? Rene is een zeer gewaardeerd spreker op diverse seminars en weet de deelnemers niet alleen te boeien, maar ook altijd weer te verbazen.

 

 

Royan van Velse,

Manager inkoop Rijnstate, bestuurslid NEVI Zorg, schrijver en fotograaf, eigen website: www.ecritures.nu
Royan gaat met u in op hoe sportief is inkopen en hoe gaan leverancier en inkoper met elkaar om? Steeds meer wordt gesproken over samenwerking en partnership in plaats van traditionele klant-leveranciersrelatie. Hoe ga je hier als inkoper én verkoper mee om?

 

Ludwig Schneider,

 


Regionaler Vertreter van Roeser Medical GmbH

De heer Schneider neemt u samen met Philipp Kuzior, beiden van Roeser Medical,  mee in de wereld van GPO’s in Duitsland, wie zijn de grootste spelers, welke omzetten en hoeveel aangesloten instellingen. Wat is de veranderende rol van de leverancier en de inkoper. Wat is de toegevoegde waarde van een GPO voor de leverancier en welke voor de instelling. Kortom een inkijkje in de wereld van GPO’s en leveranciers en groothandelaren in Duitsland.  

 

 


 Presentaties