Seminars


Seminar Europees Aanbesteden en E-auctions

De workshop wordt verzorgd door deskundige specialisten uit de instellingswereld. Uw gastsprekers zijn allen werkzaam binnen de zorgsector op het gebied van Inkoop & Logistiek.

Doelgroep
De workshop is bedoeld voor directies, marketing & sales managers, verkoop binnen- & buitendienst medewerkers. Voor hen die al jaren in de sector actief zijn maar ook voor nieuwe medewerkers die kennis willen nemen van de diverse ervaringen met Europees Aanbesteden en E-auctions, ook wel bekend als internet veilingen. 

Enkele reacties van deelnemers:
"Geeft een goed beeld van europese aanbesteding.
Goede, zinvolle bijdrage aan mijn beeld van EA.
Zinvol en prima toepasbaar.
Verhelderend & informatief.
Training gaf een goed beeld van wat er leeft binnen centra maar ook bij leveranciers."

 

Workshop De Inkoop Omgeving in de Zorgsector

De workshop is bedoeld voor directies, marketing & sales managers en verkoop binnen- & buitendienst medewerkers. Voor hen die al jaren in de sector actief zijn, maar ook voor nieuwe medewerkers die kennis willen nemen van de diverse ervaringen met inkoop in de zorgsector.

De workshop geeft u in een kort tijdsbestek een blik binnen de instellingen, zowel op inkoopgebied als de in- en externe financiering. Er wordt ingegaan op DBC’s en de kansen die u hierin creeŽrt, de laatste ontwikkelingen op het gebied van inkoop en  tijdens de discussie kunnen ervaringen worden uitgewisseld. Theorie en praktijk, door managers uit de instellingspraktijk. Essentieel onderdeel van de workshop is de interactie tussen u en de sprekers.
Geen standaard verkooptraining, geen marketing opleiding, geen gespreks-technieken, maar praktische informatie gegeven door professionals waarmee u uw voordeel kunt doen. Uw voordeel door het uitdiepen en verbreden van uw kennis van de instellingswereld en toekomstige ontwikkelingen, die voor u, als handelspartner, onontbeerlijk zijn om nog beter dan tot op heden uw partners in business te kunnen begrijpen, bedienen en adviseren.  

Enkele reacties van deelnemers:
"Goed om snel te weten of je up to date bent en om nieuwe ideeŽn te krijgen en dat is gelukt!
2 the point.
Kansen voor beide partijen in de toekomst (durf in elkaar te investeren).
Compleet aanbod van verschillende facetten binnen instellingen en invloeden op inkoopbeleid.
Goed inzicht in strategische en tactische ontwikkelingen in de gezondheidszorg in relatie tot verhouding "afnemer-leverancier".
Divers, leerzaam, prettig en ongedwongen."