Rob Wolfs

  

Senior Consultant

 Collega's

Mijn naam is Rob Wolfs en ben sinds maart 2008 werkzaam als senior consultant bij Smeets’adviesgroep. Na een periode van zelfstandig ondernemerschap, waarin ik op free-lance basis een aantal opdrachten heb gedaan voor Smeets’adviesgroep, heeft deze samenwerking geleid tot een vast dienstverband.

 

In deze periode heb ik mij onder andere bezig gehouden met Europese aanbestedingen, organisatie van congressen en seminars en het zoeken naar geschikte marktpartijen voor ondernemers in de medische sector.

 

Mijn werkzaamheden bij Smeets’adviesgroep hebben momenteel voornamelijk betrekking op het implementeren van nieuw inkoopbeleid in enkele zorginstellingen. Dit beleid spitst zich toe op het verbeteren van de efficiency in de inkoop, door reductie van leveranciers.

 

   

Kars Sterenborg

Daarnaast ben ik actief in het vinden van geschikte marktpartijen voor leveranciers van medische en gezondheidszorg producten. Doordat ik veelvuldig aan de verkoopzijde werkzaam ben geweest kan ik me goed verplaatsen in deze problematiek.

 

Verder ben ik actief in het organiseren van workshops en seminars die zich richten op verschillende onderwerpen voor de doelgroep inkoop, logistiek en verkoop. Daar hoort ook bij het verzorgen van incompany workshops en trainingen, waarbij ik zelf een bijdrage lever in de presentaties.

 

Mijn sterkte ligt in de wederzijdse benadering van de inkoop en verkoopverhoudingen. Doordat ik beide zijden goed ken, kan ik me in hun problematiek verplaatsen en een bijdrage leveren aan een goede communicatie tussen koper en verkoper.

 

 

Lianne Daamen

 

 

rob.wolfs@smeetsadviesgroep.eu

 

 

 

 

  

Lianne Mekking

 

 

 

 

 

 

 

 Rob Slootmans