Rob Slootmans

  

Senior Consultant

 Collega's

Ik ben Rob Slootmans. Ik heb mijn werkroots liggen in de ICT op het gebied van inkoop/logistiek /warehousing.

 

Na de ICT-periode werkzaam geweest als inkoper in de gezondheidszorg om vervolgens de opgebouwde kennis en ervaring middels consultancy in te zetten bij diverse instellingen in de gezondheidszorg.

 

Ik heb voor Smeets'adviesgroep gewerkt bij de Gelderse Vallei te Ede als projectleider voor multifunctionals en als inkoper proceduretrays, bij het Flevoziekenhuis te Almere als inkoper investeringsgoederen en bij Tjongerschans te Heerenveen als hoofd Inkoop.
Daarnaast heb ik analyses uitgevoerd voor diverse instellingen.

 

In mijn werkzaamheden probeer ik door respect voor elkaar en het selecteren van de sterke aspecten in een persoon, het beste in elkaar naar boven te brengen. 

 

   

Kars Sterenborg

Zodoende lever ik een bijdrage aan een gezonde organisatie met gemotiveerd personeel. Daarnaast is het tot elkaar brengen van leveranciers en instellingen een aspect dat als een rode draad door het aandachtsgebied loopt.

 

Bij Smeets’adviesgroep kom ik het beste tot mijn recht doordat ik zelf ervaren heb dat je direct je klanten kunt helpen. Niet door dikke rapporten te schrijven die vervolgens in de la blijven liggen, maar door je kennis, ervaring en gedrevenheid praktisch in te zetten.
Zodoende heeft een instelling ook direct profijt van deze inzet. Dit kenmerkt Smeets’adviesgroep: dienstbaar door direct resultaat.  

 

 

 

Lianne Daamen

 

rob.slootmans@smeetsadviesgroep.eu

 

 

  

Lianne Mekking

 

 

  

Rob Wolfs