Seminar
Nieuwe inkoopvoorwaarden, Best Value Procurement en het
Convenant Veilige Toepassing Medische Technologie


 Datum 24 mei 2017
 Tijdstip 15.30 - 20.30 uur
 Locatie Gelredome, Batavierenweg 25, 6841 HN  ARNHEM 
 Kosten € 350 exclusief BTW
 Doelgroep Toeleveranciers, fabrikanten en producenten en inkopers van zorginstellingen
 

PROGRAMMA


Een update!

Ze zijn er, de nieuwe Algemene Inkoopvoorwaarden Gezondheidszorg, kortweg AIVG. Nu wel bruikbaar en acceptabel, niet alleen voor instellingen, maar ook voor u als leverancier. Tot stand gekomen in samenspraak met uw branche organisaties. 
Aparte modules voor inhuur van personeel en ICT vraagstukken.
Wat staat er nu in, hoe moet u ze nu lezen, welke vragen heeft u nog? 

Best Value Procurement, oude wijn in nieuwe zakken, of een inkoopmethodiek waar u meer en meer mee te maken zult krijgen. Wat betekent dit voor u? Kunt u er als leverancier uw voordeel mee doen? Een inleiding in deze nieuwe inkooptechniek, waar uw toegevoegde waarde als leverancier een groter onderscheidend vermogen in kwijt kunt. 

Tot slot, het Convenant Veilige Toepassing Medische Technologie.
Van de oorsprong tot het heden, van nerveuze instellingen, tot vraagtekens bij de leverancier. Wat betekent het voor u, welke rol of rollen zijn voor u weggelegd. 

Kortom, drie onderwerpen die u beslist moet volgen, actueel, vernieuwend en gebracht door deskundigen uit het veld. 


SPREKERS

Royan van Velse

is bedrijfsjurist, manager Inkoop binnen het Rijnstate ziekenhuis Arnhem en bestuurslid bij NEVI Zorg. Hiernaast is hij ook fotograaf en schrijver. Meer over hem is te vinden op zijn website www.ecritures.nu.

De AIVG 2002 en 2014 zijn vervangen door de AIVG 2017. Deze gelden voor alle zorginstellingen. Een bijzonderheid is dat deze zijn opgesteld samen met de industrie, en met medewerking van de verschillende koepelorganisaties. Een ander kenmerk is dat ze modulair zijn opgebouwd en ook voldoende aandacht besteden aan ICT, PNIL en MVO.

Bart Meindersma 

Probuylogic

Heeft 20+ jaar ervaring op het gebied van inkoop en Europees aanbesteden. Denkt in efficiŽntie, toegevoegde waarde en resultaat. Hij is Best Value B+ gecertificeerd. Hij heeft ruime ervaring op gedaan met Europese aanbestedingen en de toepassing van de Best Value filosofie bij diverse (semi)overheidsinstellingen en in de private sector.

De presentatie zal gaan over:
- Introductie van Best Value
- Information Measurement Theory - de basis
- Hoe herken je een expert?
- De toepassing van Best Value Verkoop in uw eigen organisatie
Bart Vermolen

is klinisch fysicus in het Diakonessenhuis Utrecht en werkt ook als zelfstandige: www.vermolen.org. Hoewel van huis uit een specialisme in Nucleaire Geneeskunde heeft hij zich de afgelopen jaren breder ontwikkeld en is nu mede-verantwoordelijk voor de implementatie van het "Convenant Veilige Toepassing van Medische Technologie in de medisch specialistische zorg" in het Diakonessenhuis, wat tot doel heeft veilige zorg met medische technologie in het ziekenhuis te borgen. Uitgangspunten hierbij zijn veilig handelen met een veilig hulpmiddel in een veilige omgeving. Bart zal het Convenant kort introduceren en uitleggen wat dit betekent voor de zorginstellingen en de eisen die van hieruit gesteld worden aan leveranciers.Inschrijven kan via onderstaand formulier.

(NB Voor al onze bijeenkomsten geldt dat annulering-restitutie niet mogelijk is. Wťl mag er een collega in uw plaats deelnemen.

Als er onvoldoende inschrijvingen zijn behouden wij ons het recht voor om het seminar te annuleren, u ontvangt hiervan natuurlijk zo spoedig mogelijk bericht.)Inschrijving workshop 24 mei 2017


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Buffet
In de pauze is er een buffet, wilt u hieronder aangeven of u dieetwensen heeft?