Seminar Inkoop de laatste ontwikkelingen,
wat gebeurt er en hoe ga ik daar mee om?

 

Doelgroep: leveranciers aan de zorgsector, van medisch tot facilitair, van exploitatie tot investeringen en diensten.
Groepsgrootte: maximaal 20 deelnemers


 

 Datum  dinsdag 5 juni 2018
 Tijdstip  15.30 tot 20.00 uur
 Locatie  GelreDome, Batavierenweg 25, 6841 HN ARNHEM
 Kosten  € 350 ex BTW,  iedere volgende deelnemer van dezelfde organisatie kan inschrijven tegen een gereduceerd tarief van € 275 ex BTW

 

PROGRAMMA


Sprekers:

Royan van Velse 


is bedrijfsjurist, manager Inkoop binnen het Rijnstate ziekenhuis Arnhem en bestuurslid bij NEVI Zorg. Hiernaast is hij ook fotograaf en schrijver. Meer over hem is te vinden op zijn website www.ecritures.nu.

 

Bart Meindersma

Probuylogic

Heeft 20+ jaar ervaring op het gebied van inkoop en Europees aanbesteden. Denkt in efficiëntie, toegevoegde waarde en resultaat. Hij is Best Value B+ gecertificeerd. Hij heeft ruime ervaring op gedaan met Europese aanbestedingen en de toepassing van de Best Value filosofie bij diverse (semi)overheidsinstellingen en in de private sector.


René Drost

Namco

van NAMCO Healthcare Technology heeft de branche organisaties NVZ en NFU geassisteerd bij de totstandkoming van het convenant medische technologie. Sindsdien begeleidt hij zorginstellingen bij de implementatie en verzorgt hij trainingen en audits over dit onderwerp. De focus van de presentatie zal zijn: de gevolgen van de nieuwe Europese regelgeving over medische hulpmiddelen op de bedrijfsvoering in zorginstellingen.


Naast de genoemde sprekers en onderwerpen zal Kars Sterenborg u tussendoor meenemen in zijn opinie over de “noodzaak” van instellingen om kosten te reduceren. Laten ze geld liggen, is de noodzaak wel zo hoog, waarom zijn zij niet bereid te switchen? Is het onmacht of onwil? Waarom zijn inkoopsamenwerkingsverbanden nog zo weinig succesvol, waarom leveren zij u nog zo weinig extra omzet op en hoe kun je dit keren? Hoe bereik je samen een echte win/win relatie? Iedere deelnemer ontvangt het boek Gezond inkopen van Royan van Velse en Koen de Wijs.


Voor al onze bijeenkomsten geldt dat annulering-restitutie niet mogelijk is. Wél mag er een collega in uw plaats deelnemen.

Als er onvoldoende inschrijvingen zijn behouden wij ons het recht voor om het seminar te annuleren, u ontvangt hiervan natuurlijk zo spoedig mogelijk bericht.Inschrijving seminar 5 juni 2018


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Buffet
In de pauze is er een buffet, wilt u hieronder aangeven of u dieetwensen heeft?