NIEUWSBRIEF oktober 2011 - algemeenNieuwe Media in de Zorg

Een onderwerp waar u niet meer om heen kunt.
Op donderdag 10 november a.s. organiseert Smeets’adviesgroep samen met kennispartner Ordina een event over de rol van nieuwe media in de zorg. Een interessant programma voor instellingen die kun kennis willen verrijken, delen en die zich ook afvragen wat ontwikkelingen op dit gebied voor hen kunnen betekenen. Een aantal prominente sprekers als Ruud Koolen, hoofdredacteur van Skipr, Tony Bosma, trendwatcher, en Ralph van Disseldorp, manager marketing, communicatie en klantrelaties Máxima Medisch Centrum nemen u mee in de wereld van de nieuwe media. Een event dat niet alleen voor u, maar ook voor uw afdeling PR, Marketing, communicatie en ICT voldoende aanknopingspunten biedt om deze middag aanwezig te zijn.

Voor dit event is een nieuwe website gecreëerd, www.nieuwemediaindezorg.nl een interactieve site, waar u uw mening kunt delen en waar u meer informatie vindt over het programma, de sprekers en de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieuwe media. En… u kunt zelfs spreektijd winnen om uw visie te vertellen.

Inschrijfformulier event NMIDZ

Speciaal voor nieuwsbrieflezers van Smeets’adviesgroep geldt een korting van 10%.
U kunt van deze korting gebruik maken door de code SmeetsNBLA toe te voegen aan het veld ‘Welke vraag wil je beantwoord zien tijdens het Nieuwe Media in de Zorg event?’ De korting is geldig t/m 26 oktober 2011.


 

 

    Joyce Holthausen


Drijvende kracht achter Werving & Selectie projecten. Alweer enkele maanden versterkt Joyce Smeets’adviesgroep, daar waar het Werving & Selectie opdrachten betreft. Joyce heeft ruime ervaring in HRM en is bovendien OPQ gecertificeerd.
Joyce is te bereiken via joyce.holthausen@smeetsadviesgroep.eu.

Zonder zorgen invulling kunnen geven aan openstaande vacatures en kwalitatief goed en betrokken personeel kunnen vinden, is de wens van iedere organisatie. Een goed ingevuld en op de vraag afgestemd personeelsbestand biedt ruimte voor groei en ontwikkeling. Betrokken medewerkers maken het verschil in de organisatie. Zeker in een sector waarbij de “klant” vaak zo kwetsbaar is.

Smeets’adviesgroep kijkt ook “achter” de vacature. Wat zijn de ontwikkelingen in de organisatie? Welke rol speelt deze functie in het geheel? Beschrijft het functieprofiel écht goed wie er gezocht wordt? Een W&S traject uitbesteden aan Smeets betekent:

Smeets’adviesgroep mag zich al sinds haar oprichting verheugen over het feit dat zij er vrijwel altijd in slaagt om de juiste match tot stand te brengen. Vooral op het gebied van Inkoop & Logistiek (onze specialiteit) heeft zij menige vacature binnen de inkoopwereld in mogen vullen.
Voor meer informatie zie www.smeetsadviesgroep.eu

 

Succesvol Seminar Crossborder selling op 25 mei in het GelreDome te Arnhem.


Meer dan 80 deelnemers uit zowel de industrie als de instellingen woonden het 2e seminar Crossborder selling, ook wel grensoverschrijdend inkopen, bij. Een middag die door meer dan 90% van de deelnemers met goed werd gehonoreerd.