Lianne Mekking

  

Consultant en werving & selectie

 Collega's

Ik ben Lianne Mekking, geboren in 1984. Na het afronden van mijn HBO Facility Management heb ik de opleiding European Master Facility Management gevolgd.

 

Tijdens deze laatste studie ben ik drie dagen in de week bij Smeets’adviesgroep gaan werken als office manager. Nog voordat ik mijn studie had afgerond werd ik al ingezet als junior consultant. Na het afronden van mijn studie ben ik vier dagen in de week gaan werken.


In het begin van 2008 heb ik mijn start gemaakt als consultant werving en selectie, echter na enkele weken is in overleg besloten dat ik tevens als junior consultant ingezet wordt.

Het werken bij klanten is erg leerzaam. De kennis, die ik als junior consultant verkrijg,

komt weer van pas in de gesprekken met de klanten op het gebied van werving en selectie. Het is erg belangrijk om te weten wat er in markt speelt.

 

   

Kars Sterenborg

De reden dat ik bij Smeets’adviesgroep ben gaan werken is dat het een klein, gezellig en informeel bedrijf is. Inmiddels werk ik nu bijna drie jaar bij Smeets’adviesgroep en ik vind het er nog steeds erg leuk. De diversiteit in het werk, de mogelijkheden om te groeien, de flexibiliteit, de inspraak en de betrokkenheid zijn belangrijke factoren die het werken bij Smeets'adviesgroep leuk maken.

 


 

lianne.mekking@smeetsadviesgroep.eu

 

 

Lianne Daamen

 

 

 

 

 

 

 

 Rob Slootmans

 

 

 

 

 

 

 

Rob Wolfs