Inkoop praktijkdag Gezondheidszorg 

 

 

 

 Locatie Gelredome
Batavierenweg 25
6841 HN  ARNHEM
 Tijdstip  9.30 - 17.00 uur
 Kosten  € 295 exclusief BTW, inclusief lunch

 

 

 

PROGRAMMA

 het laatste nieuws

Het laatste nieuws

 

In samenwerking met een aantal vooraanstaande leveranciers, organiseren wij voor de achtste keer een Inkoop Praktijkdag, speciaal gericht op de gezondheidszorg.

Geen inkoop theorie, maar informatie die u in de dagelijkse praktijk kunt toe passen, gepresenteerd door mensen uit het veld.

Doelstelling van deze dag is het praktisch en theoretisch informeren van de deelnemers binnen de afdeling Inkoop om globale maar essentiŽle kennis op te doen van producten waarmee zij in de instelling te maken krijgen.

Deze dag is bedoeld voor alle medewerkers van de afdeling Inkoop, van “de oude rot” in het vak, tot de nieuwe inkoopmanager, van senior inkoper tot afdelingsassistente van ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, GGZ instellingen en de thuiszorg.

U krijgt o.a. inzicht in waar worden producten voor gebruikt, waar moet ik op letten, vakinhoudelijke informatie van Monitoring tot Infuus en medicatie management, van Incontinentie tot Oogheelkunde en nog vele andere onderwerpen. 

Kennis op peil houden of brengen.
Na het volgen van deze dag bent u beter dan voorheen in staat de juiste gesprekspartner voor zowel uw interne klant als ook voor uw leverancier te zijn. Interactie tussen de deelnemers en de docenten staat voorop.

Alle docenten zijn vertegenwoordigers van gerenommeerde bedrijven, die niet hun producten, maar wel hun kennis komen verkopen. Allen met verstand van zaken en kennis over de gezondheidszorg.

Deze dag zal worden gehouden in het GelreDome te Arnhem. De dag wordt afgesloten met een aangeklede borrel, waar voldoende gelegenheid is om met elkaar van gedachten te wisselen. De kosten voor deze Inkoop Praktijkdag bedragen slechts € 295,- exclusief BTW, inclusief lunch.

De dag wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende bedrijven: