Werkgebied

Door jarenlange ervaring is Kars Sterenborg, Smeets' adviesgroep,  een ideale partner om mee te  sparren en om u te wijzen op connecties in de gezondheidszorg. Geen bureaucratische oplossingen maar to the point maatregelen. Daarnaast is Kars expert op het gebied van nieuwbouw, ja, dat vergt veel energie en inzicht van bouwer, directie en medewerkers van ziekenhuizen. Maar ook van de afdeling, inkoop, die  is voor de bouwer belangrijk om tijdig over informatie te beschikken, om op het juiste moment voorzieningen te kunnen treffen om op een later moment inventaris en apparatuur aan te kunnen sluiten. Gebeurt dit niet op het juiste moment, dan zijn er onnodige kosten en loopt de bouw vertraging op. Daarnaast is het belangrijk dat de zorg tijdens de bouw volledig operationeel is. Kars is als geen ander de persoon om deze zaken te begeleiden en op het moment suprÍme de juiste mensen in te schakelen.

Smeets’adviesgroep, Kars, heeft jarenlange ervaring met nieuwbouw projecten in ziekenhuizen. Smeets’adviesgroep fungeert als schakel tussen bouwers en interne betrokkenen. Naast de technische bouwzaken zijn praktische vraagstukken aan de orde. Wat moet er nieuw worden aangeschaft? Welke medische apparatuur kan meeverhuizen? Hoe wordt de voortgang in de oude situatie gegarandeerd? Hoe past de inrichting (medisch en facilitair) in het bouwproces?
Smeets’adviesgroep, Kars,  inventariseert de wensen, toetst deze aan de beschikbare budgetten, brengt de juiste mensen bij elkaar, schakelt tijdig de juiste mensen in, zorgt voor kwaliteit binnen de beschikbare middelen en organiseert de verhuisplanning en de inhuizing.
Problemen worden tijdig gesignaleerd en opgelost zonder dat de bouw of de zorgverlening in het geding raakt.

Van inventarisatie tot projectmanagement, u bent bij Smeets’adviesgroep, Kars Sterenborg,  aan het goede adres.
GeÔnteresseerd in een oriŽnterend gesprek, belt of mailt u ons, wij komen graag bij u langs.

Detachering en interim-management, inkoop, logistiek & facility management

Is uw organisatie aan verandering onderhevig, bijvoorbeeld door fusie of reorganisatie? Of heeft u om een andere reden tijdelijk behoefte aan kennis van buiten de organisatie, dan kan Smeets'adviesgroep u tijdelijk voorzien van de juiste professional. Of het nu gaat om inkoop, logistiek of facility management. Onze adviseurs zijn in staat om voor u de juiste kennis en vaardigheden in te brengen. Van loods op het schip bij tijdelijke invulling tot verandermanagement bij reorganisaties en fusies of gewoon omdat uw organisatie er aan toe is.

 

Facility management

Bent u bezig met huisvesting, verbouw- en nieuwbouwvraagstukken, of wilt u advies over procesmanagement? Smeets'adviesgroep is in staat u te adviseren en te begeleiden bij het vormgeven van uw organisatie. Op projectbasis, interim basis, voor kortere of langere termijn. Zoekt u een sparringpartner of adviseur bij het opstellen van uw beleidsplannen, of wilt u deze toetsen aan actualiteit, wenselijkheid en draagvlak binnen uw organisatie? Smeets'adviesgroep is dagelijks actief op deze werkterreinen.

 

Marketing & Sales

Als leverancier is het vaak moeilijk om de markt op de voet te blijven volgen, of zelfs voor te blijven. Wilt u ook eens bijgepraat worden over de markt, of wenst u inzichten over de wijze waarop de markt het beste benaderd kan worden? Smeets'adviesgroep kan u van dienst zijn met marketing advies toegespitst op de zorgsector. Onze marketingspecialisten brengen graag hun kennis van de markt aan u over. Ook uw marketingacties en beursdeelnames vullen wij graag voor u in.

 

Training & Opleiding

Zijn uw werknemers niet meer helemaal op de hoogte, of heeft u het gevoel dat ze alleen de begane paden bewandelen. Dan kan een gerichte training oplossing bieden. Of het nu gaat om Inkoop & Logistiek, Facility Management of Salestrainingen, Smeets'adviesgroep biedt u de pasklare oplossing, als standaardcursus of custom made. Natuurlijk zijn Europese en Nederlandse wet- en regelgeving onderdeel van deze trainingen, evenals marktveranderingen. Expertise door ruime ervaring binnen de zorgsector is onze specialisatie. Wij kunnen uw medewerkers scholen en/of opleiden. Bij ons op kantoor of indien gewenst incompany.
Een voorbeeld van een incompany training

 

Seminars

Regelmatig organiseren wij workshops voor inkopers van instellingen maar ook voor managers en directies van leveranciers. De workshops zijn kleinschalig van opzet, worden in een sfeervolle ambiance gegeven en de gastsprekers zijn professionals werkzaam binnen instellingen of bij leveranciers aan de gezondheidszorg. Er worden
boeiende en actuele onderwerpen behandeld.
Voorbeelden van onze seminars 

 

Congres & Themadagen

Het organiseren van uw klantencontactdagen, uw congres, symposium of uw beursdeelname? Wij hebben de mogelijkheden in huis om uw specifieke wensen in te vullen. Van de gehele organisatie tot het leveren van sprekers, een dagvoorzitter, of het verzorgen van uw mailing. Regionaal, nationaal of internationaal.

 

Werving & Selectie

Care for Jobs
Wij zijn voor onze opdrachtgevers, zowel binnen de zorg als daarbuiten, op zoek naar geschikte kandidaten voor de invulling van functies binnen het werkveld Inkoop, Logistiek en Facility Management, op interim- of projectbasis of voor een vaste aanstelling. Wij beschikken over een uitgebreide databank met geschikte kandidaten die of op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of inzetbaar zijn als freelancer.

Onze uitgebreide databank staat garant voor een snelle en juiste keuze!

 

 

Automatiseringsysteem Inkoop & Logistiek

Op Inkoop zijn nog besparingen te vinden, directe besparingen in geld of door betere contracten af te sluiten, door contracten beter te managen, betere samenwerking met andere instellingen, door gebruik te maken van inkoopcombinaties of door inkoop in het buitenland.

Indirecte besparingen kunnen worden bereikt door een goede automatisering, er zijn verschillende efficiŽnte inkoop bestelsystemen op de markt. Deze technologie is een uitstekend instrument om de inkoopprocessen tussen leverancier en afnemer beter te integreren.

Elektronisch bestellen zorgt voor transparantie in het proces, de doorlooptijd en de verwerkingstijd wordt gereduceerd en de werklast vermindert . De communicatie van inkoopdocumenten loopt efficiŽnter, de kans op fouten wordt gereduceerd. Contracten kunnen worden geÔmplementeerd, waardoor aanvragen worden gerelateerd aan de contracten. Inkoop volgens collectieve contracten wordt verhoogd, waardoor efficiency voordelen ontstaan, volumebundeling mogelijk wordt en scherpere prijsstelling kan worden bereikt. Contractmanagement maakt het mogelijk om Spendanalyses, Vendor evaluation en KPI monitoring als management tool in te zetten.

Voorwaarden voor het slagen van automatisering van het Inkoopsysteem zijn commitment van de hele organisatie. Gedegen opleiding ťn afstemming van de organisatie en het systeem.


Smeets’adviesgroep kent, door jarenlange ervaring, de organisatie van Inkoop & Logistiek als geen ander en is in staat om het proces rond de implementatie in goede banen te leiden en samen met u voor een succesvolle invoering van het systeem te zorgen.